Festival Oty Hofmana, Dětské oddělení v nemocnici v Sokolově, Vánoční dům v Karlových Varech

Blanický krajánek Vlasta Suk na filmovém festivalu i v nemocnici

Dnes se náš blanický krajánek Vlasta Suk vydal do Karlovarského kraje, kde navštívil několik zajímavých míst a potkal se s inspirativními osobnostmi. Jeho cesta začala v Ostrově nad Ohří, kde právě probíhá 56. dětský filmový a televizní festival Oty Hofmana.

56. dětský filmový a televizní festival Oty Hofmana

Festival, který probíhá až do pátku, přináší nejlepší soutěžní i nesoutěžní filmy a také možnost setkat se s řadou známých tváří. Vlasta Suk si na festivalu popovídal s Filipem Rožkem, páníčkem slavného pejska Gumpa. Společně probrali nejen filmové zážitky, ale také dění okolo festivalu a charitativní aktivity, ve kterých je Gump zapojen.

Návštěva dětského oddělení v nemocnici v Sokolově

Vlasta a Filip Rožek poté zamířili do nedalekého Sokolova, kde navštívili dětské oddělení místní nemocnice. Blanické dárečky, které s sebou přivezli, vykouzlily úsměvy na tvářích malých pacientů. „Vidět radost dětí je pro nás vždycky největší odměna,“ řekl Filip Rožek s úsměvem.

Vánoční atmosféra ve Vánočním domě

Jelikož se blíží Vánoce, Vlasta Suk nás už teď trochu navnadil na sváteční atmosféru. Jeho poslední zastávkou byl totiž Vánoční dům v Karlových Varech, kde Vánoce trvají celý rok! Ozdobené stromečky, vánoční dekorace a vůně koled v tomto kouzelném místě přinášejí radost všem, kteří mají Vánoce v srdci.

Všechny reportáže našich krajánků, fotky a videa si můžete kdykoli poslechnout a prohlédnout na našem webu – radioblanik.cz. Těšíme se na další krásné cesty s našimi krajánky!