Radim u Kolína, historické podzemí v Českém Brodu

Náš blanický krajánek Vlasta Suk se dnes vydal na romantickou cestu plnou hudby a historie. Jeho první zastávkou bylo malebné městečko Radim u Kolína, kde se ponořil do atmosféry letní pohody a objevil, jaké koncerty zde čekají na své nadšené posluchače. Slunce svítilo nad Radimí, stromy šeptaly své příběhy a Vlasta Suk se v tom kouzelném prostředí dozvěděl, jaké melodie budou brzy znít tímto půvabným místem.

Po této hudební ochutnávce se náš krajánek vydal do Českého Brodu, kde na něj čekalo další překvapení. Tentokrát nás Vlasta pozval na fascinující výpravu do historického podzemí. S úsměvem a s nadšením vyprávěl o tajemných chodbách a skrytých zákoutích, které Český Brod ukrývá pod svými ulicemi. V temných, ale kouzelných koutech tohoto města jsme mohli cítit, jak se minulost prolíná s přítomností, a představit si životy lidí, kteří tu kdysi žili.

Vlasta Suk nám svým příběhem otevřel dveře do světa, kde hudba a historie tvoří neoddělitelnou součást romantického léta. Tak poslouchejte Blaník a nechte se unést krásou těchto míst, která náš krajánek s láskou a nadšením objevuje. ❤️